VITAMINES ELEKTROLYTEN SUPER HERBS ANTIOXIDANTEN

B2

 B3

 B5

 B6

B12

C

E

CHOLINE

BIOTINE

FOLIUM ZUUR

coQ10

MAGNESIUM

KALIUM

RHODIOLA ROSEA

LEUZEA WORTEL

SUMA WORTEL

GARCINIA CAMBOGIA

GROENE THEE

VITAMIN C

VITAMIN E

DE KRACHT VAN DE NATUUR VRIJ VAN

SUIKER

CALORIEEN

CAFEINE

KUNSTMATIGE ZOETSTOFFEN

STIMULANSEN

FEEL THE BENEFIT
KUNNEN WE DE TIJGER REDDEN? Nu zijn er nog ongeveer 3900 wilde tijgers wereldwijd. Ons doel is om het aantal tijgers te verdubbelen in 2022. PREDATOR PROTECTION PLAN

jelle's secret to success

scroll down
SUPERHERBS GEEN SUIKER, CALORIEEN OF CAFEINE HYDRATATIE VITAMINES, MINERALEN, ANTIOXIDANTEN  We willen dat je je gezond en fit voelt*, zodat je je instinct kunt volgen en je dromen kunt najagen. Predator is een verfrissende bruisend water met unieke botanische superherbs, vitamines, mineralen en antioxidanten. Ontdek onze twee smaken. DOORGAAN DOE JE SAMEN
Door onze passie voor de maatschappij en gezondheid hebben wij Predator ontwikkeld. Predator is de innovatieve en duurzame oplossing om mensen gezonder te laten drinken en ons in te zetten voor een betere wereld, voor mens dier en milieu. DRINK MET EEN MISSIE  We geloven in de kracht van de natuur en is Predator geinspireerd door het dierenrijk.We brengen de eeuwen oude wijsheid van traditionele botanische superherbs samen in de de hedendaagse maatschappij.
Lees meer

Met Predator is het onze missie lekker en gezond drinken mogelijk te maken en ons in te zetten voor een betere wereld voor mens, dier en planeet.

 

 

SCIENCE SUPERHERBS MISSIE Predator gold appel perzik smaak Predator white ZWARTE BES MANGOSTEEN smaak  Klik op de afbeeldingen hieronder om meer te weten te komen over onze vitamines, elektrolyten, superherbs en antioxidanten en wat de effecten hiervan zijn uw gezondheid. Met ons Predator Protection Plan zetten wij ons in voor bedreigde dieren. Voor ieder verkocht blikje wordt een bijdrage geleverd aan het ‘Predator Protection Plan’ ter bescherming van bedreigde dieren, waarbij we o.a. het Tijger Fonds van WWF steunen.

Gratis verzending bij 2 trays (NL&BE)

SUGAR SHOCKERS PLASTIC SOEP RED BEDREIGDE DIEREN

Copyright 2014-2017                Golden Global Innovations              goldenglobalinnovations.com

Products Mission Contact Shop Terms & Conditions Privacy Policy FAQ Shipping