ONS VERHAAL  Samen kunnen we het verschil maken voor een betere toekomst voor onze volgende generaties, onze prachtige planeet en dieren. Join our Predator Tribe!

HEALTHY PEOPLE

DRINK CLEAN

SAVE THE PLANET

WERELDWIJDE GEZONDHEIDSMISSIE

PROTECT PREDATORS

PREDATOR PROTECTION PLAN

Volgens de World Health Organisation zijn suikerhoudende frisdranken een van de oorzaken van de wereldwijde diabetes en obesitas epidemie.  Met Predator Endurance® laten wij mensen en kinderen gezonder drinken en minder suiker en cafeine te nuttigen. Met ons Predator Youth Program geven wij voorlichting & sportactiviteiten op middelbare scholen. De jeugd gaat hierbij zelf onderzoek doen naar de lichamelijke effecten van suiker en cafeine dranken. Daarnaast geven wij verschillende workouts.

Wij durven een verschil te maken in de drankenindustrie en streven naar een gezondere wereld, voor mens, dier en milieu. Voor Predator kiezen we voor natuurlijke ingredienten. Ook kiezen we bewust voor een blikje en niet voor plastic. Aluminium wordt beter gerecycled en is een duurzaam verpakking. Daarnaast blijven de ingredienten verser en beter behouden. Ook zetten wij ons in voor intiatieven zoals de Beach Clean Up.

Predators over de hele wereld worden met uitsterven bedreigd. Wist je dat het €30.000 euro kost om 1 tijger te redden? Met ons Predator Protection Plan ondersteunen wij bedreigde dieren. Per blikje gaat er een bijdrage naar het Predator Protection Plan en ondersteunen we verschillende projecten zoals het Tijger Fonds van het WNF. Hoe meer blikjes we verkopen, hoe meer bedreigde dieren we kunnen redden.

 

Drink a Predator, Protect a Predator!

Copyright 2014-2017                Golden Global Innovations              goldenglobalinnovations.com

Products Mission Contact Shop Terms & Conditions Privacy Policy FAQ Shipping