PREDATOR SISTERS

WERELDWIJDE GEZONDHEIDSMISSIE

Founders Bianca and Natasha hebben Predator Endurance® ontwikkeld om mensen te inspireren gezonder te drinken, geen suiker en cafeine. Met deze wereldwijde gezondheidsmissie willen zij bijdragen aan de oplossing om gezondheidproblemen op te lossen en een positieve impact te hebben op people, planet en predators. Lees meer over hun missie.

Missie founders

PREDATOR TRIBE

MEET THE PACKLEADERS

The Predator Tribe is een internationale community waarbij ieder de visie en missie van Predator deelt, een passie heeft voor een gezonde lifestyle en met elkaar wil connecten. Het is ons doel om te groeien met ‘changemakers’ met dezelfde visie. Hoe sterker het team, hoe groter de impact. De Predator Tribe bestaan onder andere uit onze verkoop locaties en Predator Packleaders.

Packleaders

PREDATOR TRIBE

EVENTS

The Predator Tribe is aanwezig bij vele evenementen om onze gezondheidsmissie uit te dragen. Hierbij inspireren wij om mensen bewuster te maken van hun leefstijl en gewoontes. Zo zetten wij ons in om gezamelijk een positieve impact te hebben, zoals bij voorbeeld bij de Beach Clean up in augustus. Bekijk hier welke evenementen wij op de agenda hebben staan.

Nieuws & Events

SPORTANEOUS

PARTNER

Wil je alles weten over Crossfit, bootcampen, obstacle runs, fitness en calisthenics, dan moet je zijn bij Sportaneous. Lees meer over de nieuwste trainingstechnieken en health hacks vindt je hier, lees meer op www.sportaneous.nl

Copyright 2014-2017                Golden Global Innovations              goldenglobalinnovations.com

Products Mission Contact Shop Terms & Conditions Privacy Policy FAQ Shipping