PREDATOR YOUTH PROGRAM
Energy en suiker dranken zijn een groot gevaar voor de gezondheid van onze jeugd. In Nederland pleitten kinderartsen voor een verkoopverbod aan jongeren. We hebben het Predator Youth Program ontwikkeld om de jonge generatie bewust te maken van de suiker en caffeine op het lichaam, milieu en duurzaamheid. Met de cateraar en school willen wij samen bijdragen aan de oplossing. Predator maakt gezondheid cool voor de nieuwe generatie.

Verandering begint bij educatie. Jongeren hebben de toekomst en kunnen belangrijke veranderingen teweegbrengen

Predator Youth Program Research

We bieden middelbare scholen een lesprogramma aan van 6-8 weken waarin de leerlingen actief onderzoek doen naar de effecten van verschillende dranken op het lichaam, waaronder het testen van hun bloeddruk, hartslag en reactievermogen. Hierdoor worden ze bewust van de effecten van caffeine op het lichaam. Daarnaast maken ze een video om deze resultaten in kaart te brengen. Het bestaat uit drie lespakketten, brons, zilver en goud en past binnen de vakken: O&O, Biologie (voeding) en Beeldende Vorming (Marketing).

 

 

Predator Youth Program Active

Met het Active program bieden we de middelbare scholen twee masterclasses aan waarbij er een voorlichting wordt gegeven over ongezonde dranken, duurzaamheid en bedreigde dieren. Daarnaast bieden we twee sportlessen aan: Predator Workout en Predator Mindfulness. Bij het Predator Workout krijgen de leerlingen les in zelfverdediging om het zelfvertrouwen te stimuleren en in de Predator Mindfullness les staan meditatie en yoga oefeningen centraal met stressreductie als doel.

 

Predator voldoet aan de richtlijnen van de World Health Organization en van het Voedingscentrum en past binen de Gezonde Schoolkantine. Predator staat ook op de Kantine Inspiratie lijst voor de gezonde schoolkantine.

Copyright 2014-2017                Golden Global Innovations              goldenglobalinnovations.com

Products Mission Contact Shop Terms & Conditions Privacy Policy FAQ Shipping